Utdanning / Kurs i Spania

Forleng sommeren med en inspirerende uke i Spania i oktober!

kurs i SpaniaVi avholder kurs for å gjøre hverdagen for deg lysere både utvendig og innvendig.
 
Akinon Resorter et ideelt sted for å nyte sol og få fred i sinnet.
Keyhan Ighanian tar deltakerne med på en reise i deres indre rom, mens Dag Viljen Poleszynski tar dere med på en tidsreise fra vår tidligste opprinnelse for å vise hvordan vår fortid fortsatt preger oss slik vi er i dag. Kombinasjonen av bedre indre psykisk og følelsesmessig balanse og et kosthold tilpasset vår genetiske arv gir deg mulighet for å realisere mer av ditt enorme potensial både psykisk og fysisk.
 
Dato: 8. -14. oktober 2017
Sted: Akinon Resort, La Nucia , Spania
Pris: kr. 3500 (kr. 6500 for par) + reise og opphold
Påmelding: innen 1. september
 
Påmelding og informasjon:
Send e-post til indrerokurs@gmail.com eller ring 90 76 96 62
 
Opphold:
1) Overnatting i 6 døgn pr. person i dobbeltrom /studio, inkludert frokostbuffe og middag med drikke til maten: € 480 (basert på to personer i rom /studio).
2) Overnatting pr. døgn alene i studio eller i eget rom i duo, trio eller quad enhet, frokostbuffet og middag med drikke til maten € 600 pr.person. Ønsker du bo ekstra netter er dette mulig, men vi anbefaler da å være tidlig ute ettersom det er begrenset med plasser, pris er da €80/100 pr. person pr. døgn.
Fly: Flyreise og transport kommer i tillegg og må bestille direkte hos flyselskap. Kurssted: Akinon Resort, La Nucia, (Spania). Se akinonresort.no for mer informasjon om stedet.
 
 
IndreRo | Org.nr: 984 936 982 | Rådmann Halmrastsvei 16, 1337 Sandvika - Norway | Tlf.: +47 93 26 53 44